>>Mosa Wandtegels & Vloertegels

Mosa Wandtegels & Vloertegels

Mosa Wandtegels & Vloertegels

Wie voor natuurlijk gaat, kiest voor Terra Maestricht®. Een topserie uit het Mosa assortiment. Elke tegel verschilt lichtjes in uiterlijk zodat een groots natuurlijk effect wordt gecreëerd.

Keramiek in zijn puurste vorm. Een tegel ook die de tijd trotseert. Voor ruimtelijke rust zorgt. En tegelijkertijd wanden en vloeren de uitstraling geeft die ze verdienen. Terra Maestricht® als belangrijke sfeercreator. Door de grote range aan afmetingen en kleuren, is hij voor verschillende doeleinden inzetbaar. Sober, levend, klassiek, strak, warm, industrieel... De tegel die alle woonwensen mogelijk maakt. De tegel is mooi vlak, keihard en absoluut slijtvast. Hij is bovendien vorstbestand en zeer gemakkelijk in onderhoud. Daardoor blijft Terra Maestricht zowel binnen als buiten altijd mooi, een tegelleven lang.

Terra Maestricht is er in een vlakke uitvoering en in een slipwerende reliefuitvoering (RL) Voor wand en vloer. De ongeglazuurde vloertegel is zeer maatvast waardoor bij alle formaten – behalve bij 30x30 – een minimale voegbreedte van 2 mm. realiseerbaar is.

Mosa tegels

 
Mosa Wandtegels & Vloertegels Mosa Wandtegels & Vloertegels Mosa Wandtegels & Vloertegels Mosa Wandtegels & Vloertegels Mosa Wandtegels & Vloertegels

U bent van harte welkom in onze showroom

IJsselmeerstraat 316a
1271 GE in Huizen

maandag
van 13:00 tot 17:00

dinsdag t/m vrijdag
van 9:00 tot 17:00

zaterdag
van 9:00 tot 13:00

Voor vragen kunt u ons bellen op:

035 - 52 54 989
06 150 28 326